April 23, 2010

Tangan ku gatal!!

Tangan ku masih gatal nak update blog yang x seberapa ni..wawawa...tinggal 2 hari je lagi aku nak exam...tidak!!!!!!tapi masih sempat nak bergumbira kat blog ni...hahaha...BAWAK BERTENANG BRO...kita kena relax je kan...xperlu nak gelojoh sangat..xkan lari gunung yang di kejar (ada kaitan ke ni)..ish..ish..musykil2...

So..ape yang aku nak bebelkan plak ni???ntah lah der...ni tangah pikir lah ni...aku tengok kt trafik aku..dah lama KAK NORA x datang jenguk aku..huhuhu..dia busy kot..yelah..kalau ikutkan dia lagi pecah kepala kot kat sana..kat mane tu???dia sekarang tengah further study kat University of Queensland kat Brisbane Autralia..dah hampir 2tahun dia kat sana..dia sekarang buat Phd...Abang Adam (her husband) plak ada kat KL..lecturer kat UPM...adat lah orang educated ni kan...bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian..this may, abang adam akan bercuti di sana (australia)..nak ikut!!!

Untuk pengetahuan korang..kak nora ni lah yang banyak support aku..samada dari segi kewangan mahupun pemberi nasihat..huhuhu..untung sape jadik adik dia..(puji nampak..ada ape2 ke)....hahaha..saje puji mane tahu dapat tiket free pegi jalan2 kat australia...haritu nyaris-nyaris aku dapat tiket free..tapi memandangkan aku xda passport..wahhh...melayang la tiket tu!!!

Raya tahun ni kak nora x balik...erm..kesian jugak sebab tiket mahal if xda promotion..pegi balik ada lah dalam RM3k...tapi, hujung tahun dia balik...sebab nak sambut anniversary yang ke 3 tahun..wahhh..dengar cite diorang nak pergi PULAU LANGKAWI...syoknya!!!then, after balik dari langkawi..akak ajak all family members datang KL..mari berjimba beramai-ramai!!akak ada survey ajak pegi DESA WATER PARK.. huhuhu..macam best je


Enough meya!!!kau boleh blogging sakan after this sunday..kau nak blogging sampai x tidur pun xda sapa yang nak marah...lupakan sebentar pasal vacation..pasal orang nak masuk meminang (perlu ke mention?)..pasal plan nak buat blogshop...APE YANG PENTING SEKARANG ADALAH!!!pergi study...orait
-----------------------------------------------



ni lah orang nya
KAK NORA & ABG ADAM LEOW


wif her friends

5 comments:

bell said...

Good luck myzara, sama la kita kat sini pun exam.

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1280.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

syahira ariff said...

selamat bercuti
huhuhuhu
kak nora dan suami romantis betul.
=]

Kak Nora said...

Wah...ini posting edisi bodek ke ni? hahaha...yelah untung2 dapat tiket pegi Aus ye :)A ah dah lama tak jenguk blog. Well, here i am. 10 more days to go to meet Abg Adam. We will go to Sidney for 4 days. Honeymoon :)

Farra Rizal said...

Jom join blog saye

http://terataimewangi.blogspot.com

Ade yg menarik tau

Saye dah join blog awk…♥nice blog

Iklan

April 23, 2010

Tangan ku gatal!!

Tangan ku masih gatal nak update blog yang x seberapa ni..wawawa...tinggal 2 hari je lagi aku nak exam...tidak!!!!!!tapi masih sempat nak bergumbira kat blog ni...hahaha...BAWAK BERTENANG BRO...kita kena relax je kan...xperlu nak gelojoh sangat..xkan lari gunung yang di kejar (ada kaitan ke ni)..ish..ish..musykil2...

So..ape yang aku nak bebelkan plak ni???ntah lah der...ni tangah pikir lah ni...aku tengok kt trafik aku..dah lama KAK NORA x datang jenguk aku..huhuhu..dia busy kot..yelah..kalau ikutkan dia lagi pecah kepala kot kat sana..kat mane tu???dia sekarang tengah further study kat University of Queensland kat Brisbane Autralia..dah hampir 2tahun dia kat sana..dia sekarang buat Phd...Abang Adam (her husband) plak ada kat KL..lecturer kat UPM...adat lah orang educated ni kan...bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian..this may, abang adam akan bercuti di sana (australia)..nak ikut!!!

Untuk pengetahuan korang..kak nora ni lah yang banyak support aku..samada dari segi kewangan mahupun pemberi nasihat..huhuhu..untung sape jadik adik dia..(puji nampak..ada ape2 ke)....hahaha..saje puji mane tahu dapat tiket free pegi jalan2 kat australia...haritu nyaris-nyaris aku dapat tiket free..tapi memandangkan aku xda passport..wahhh...melayang la tiket tu!!!

Raya tahun ni kak nora x balik...erm..kesian jugak sebab tiket mahal if xda promotion..pegi balik ada lah dalam RM3k...tapi, hujung tahun dia balik...sebab nak sambut anniversary yang ke 3 tahun..wahhh..dengar cite diorang nak pergi PULAU LANGKAWI...syoknya!!!then, after balik dari langkawi..akak ajak all family members datang KL..mari berjimba beramai-ramai!!akak ada survey ajak pegi DESA WATER PARK.. huhuhu..macam best je


Enough meya!!!kau boleh blogging sakan after this sunday..kau nak blogging sampai x tidur pun xda sapa yang nak marah...lupakan sebentar pasal vacation..pasal orang nak masuk meminang (perlu ke mention?)..pasal plan nak buat blogshop...APE YANG PENTING SEKARANG ADALAH!!!pergi study...orait
-----------------------------------------------



ni lah orang nya
KAK NORA & ABG ADAM LEOW


wif her friends

5 comments:

bell said...

Good luck myzara, sama la kita kat sini pun exam.

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1280.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

syahira ariff said...

selamat bercuti
huhuhuhu
kak nora dan suami romantis betul.
=]

Kak Nora said...

Wah...ini posting edisi bodek ke ni? hahaha...yelah untung2 dapat tiket pegi Aus ye :)A ah dah lama tak jenguk blog. Well, here i am. 10 more days to go to meet Abg Adam. We will go to Sidney for 4 days. Honeymoon :)

Farra Rizal said...

Jom join blog saye

http://terataimewangi.blogspot.com

Ade yg menarik tau

Saye dah join blog awk…♥nice blog