April 18, 2010

Kenangan yang terindah

Sedar tak sedar..aku bakal menamatkan pengajian ku di uitm ni..(adakah ayat ni skema?)..layan je lah kan.. lebih kurang seminggu lagi aku kat dalam uitm ni..uitm segamat yang dikelilingi pohon2 nan menghijau..dengan monyet-monyet yang suka 'spy' kat tingkap, curi biskut student + curi underware & bra (hahaha..betul,,xtipu punya)..malam-malam dengar anjing menyalak..dengan lori sampah yang datang menjalankan tugasnya (masalahnya datang pukul 2 or 3 pagi)..mengganggu orang tengah syok tidur yang tengah di buai  mimpi..mana mau nya..


one of monyet - monyet di uitm..tengah usha nak rembat bra + underware (kategori apakah monyet ni ek??)





view of uitm segamat..time maghrib..cantik sekali bukan

---------------------------------------------------------------------------------




before we start our journey..snap dulu (jadik model kamera + cermin )





my doggi..yang sentiasa menemani aku di kala suka &duka (dont worry, xperlu samak)





Ni lah geng bus sekolah aku (gd & kak faty)


KAMI  memang suka bergambar!! (eh silap..AKU)


minah-minah tiang..hahaha


kak faty : pusing belakang semua..hahaha (tgh turun tangga pun nak snap..ada yg terbongkang plak)


tangga ni yang paling bahaya di antara tangga2 yang lain..kenapa??sebab sepanjang aku study kt uitm..dah banyak kali aku menyaksikan student2 jatuh tersungkur kat tangga tu..ish2..bahaya!!

------------------------------------------------
will be continue to the next episode


Iklan

April 18, 2010

Kenangan yang terindah

Sedar tak sedar..aku bakal menamatkan pengajian ku di uitm ni..(adakah ayat ni skema?)..layan je lah kan.. lebih kurang seminggu lagi aku kat dalam uitm ni..uitm segamat yang dikelilingi pohon2 nan menghijau..dengan monyet-monyet yang suka 'spy' kat tingkap, curi biskut student + curi underware & bra (hahaha..betul,,xtipu punya)..malam-malam dengar anjing menyalak..dengan lori sampah yang datang menjalankan tugasnya (masalahnya datang pukul 2 or 3 pagi)..mengganggu orang tengah syok tidur yang tengah di buai  mimpi..mana mau nya..


one of monyet - monyet di uitm..tengah usha nak rembat bra + underware (kategori apakah monyet ni ek??)





view of uitm segamat..time maghrib..cantik sekali bukan

---------------------------------------------------------------------------------




before we start our journey..snap dulu (jadik model kamera + cermin )





my doggi..yang sentiasa menemani aku di kala suka &duka (dont worry, xperlu samak)





Ni lah geng bus sekolah aku (gd & kak faty)


KAMI  memang suka bergambar!! (eh silap..AKU)


minah-minah tiang..hahaha


kak faty : pusing belakang semua..hahaha (tgh turun tangga pun nak snap..ada yg terbongkang plak)


tangga ni yang paling bahaya di antara tangga2 yang lain..kenapa??sebab sepanjang aku study kt uitm..dah banyak kali aku menyaksikan student2 jatuh tersungkur kat tangga tu..ish2..bahaya!!

------------------------------------------------
will be continue to the next episode


2 comments:

miss hav0c said...

good luck

myazaraByong said...

good luck for what??huhuhu