April 10, 2010

Ape function~~


Apa maksud sign board ni agaknya??nasib baik time amek ujian berkomputer dulu x keluar soalan ni..confirm-confirm lah aku fail..hahahaha..

Confius betul lah..kalau korang pandai..cuba explain kat hamba yang x tahu ni~~kuikuikui...


Yang ni plak 'jauh perjalanan, luas pemandangan'..kahkahkah..i guess, belom sempat sampai kat toilet..dah terkucil dalam seluar dah..ataupun dah kena batu karang....

Gila sadis orang yang buat signboard ni kan..betul-betul KEJAM!!!


2 comments:

~ Ann ~ said...

hahaha..

Nora said...

The sign tu maksudnya, stop!!! You can't go anywhere further. Jalan ditutup, sila patah balik :). Ni jawapan orang dah ada lesen penuh...hehehe

Iklan

April 10, 2010

Ape function~~


Apa maksud sign board ni agaknya??nasib baik time amek ujian berkomputer dulu x keluar soalan ni..confirm-confirm lah aku fail..hahahaha..

Confius betul lah..kalau korang pandai..cuba explain kat hamba yang x tahu ni~~kuikuikui...


Yang ni plak 'jauh perjalanan, luas pemandangan'..kahkahkah..i guess, belom sempat sampai kat toilet..dah terkucil dalam seluar dah..ataupun dah kena batu karang....

Gila sadis orang yang buat signboard ni kan..betul-betul KEJAM!!!


2 comments:

~ Ann ~ said...

hahaha..

Nora said...

The sign tu maksudnya, stop!!! You can't go anywhere further. Jalan ditutup, sila patah balik :). Ni jawapan orang dah ada lesen penuh...hehehe