April 17, 2010

Karangan kelakar~~

One of my friend kat facebook ada tag karangan yang kelakar kat aku..huhuhu..pecah perut aku baca karangan tu..hahaha...karangan ni time sekolah rendah kot...yelah time tu kan  masih merangkak-rangkak lagi buat karangan..ayat pun tunggang balik...so x payah lah ketawakan orang punya..sedangkan diri sendiri pun dulu apa kurangnya..kalau dapat baca balik karangan kita masa sekolah rendah dulu pun, sudah tentu kelakar jugak kan?





1 comment:

PinQib said...

haha.. budak3 pandaiii jek

Iklan

April 17, 2010

Karangan kelakar~~

One of my friend kat facebook ada tag karangan yang kelakar kat aku..huhuhu..pecah perut aku baca karangan tu..hahaha...karangan ni time sekolah rendah kot...yelah time tu kan  masih merangkak-rangkak lagi buat karangan..ayat pun tunggang balik...so x payah lah ketawakan orang punya..sedangkan diri sendiri pun dulu apa kurangnya..kalau dapat baca balik karangan kita masa sekolah rendah dulu pun, sudah tentu kelakar jugak kan?





1 comments:

PinQib said...

haha.. budak3 pandaiii jek