April 22, 2010

Ini semua gara-gara KAMU!!!

Di sebabkan KAMU..saya jadik begini..
Di sebabkan KAMU..saya masih di sini...
Di sebabkan KAMU...saya masih gagah...
Di sebabkan KAMU..saya masih bertahan sampai sekarang..
Ini semua adalah gara - gara KAMU!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------
Ape citer der???di sebabkan 'dia' ni aku xdapat tidur..memang aku sengaja pilih 'dia'..sebab aku nak suruh 'dia' teman aku study sampai pagi..AKAN TETAPI..tiba-tiba giler nak blogging pula...

tapi..aku xsalahkan 'dia' 100%..lagipun aku SUKA sangat kat 'dia'..hari-hari mesti nak 'dia'..setiap saat teringat kat 'dia' ni..hahaha

---------------------------------------

wooiii..ape yang kau bebel subuh-subuh ni der???siapakah 'dia' tu???siapakah KAMU TU???

v
v
v
v
v
v
v
v


gara- gara ni lah aku dapat berjaga sampai ke subuh..ni lah air penguat tenaga aku time final exam...mata aku masih xda tanda-tanda mengantuk lagi ni weyhh..
pukul berapa nak tidur aku pun xpasti...
sambil study sambil blogging!!!!!!!!
but dunt worry
nisbahnya
not
50:50
akan tetapi
70:30
ok kan???




2 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

haha duta p0werut neh XD

myazaraByong said...

huhu..
miss lolly ni mcm tau2 je

Iklan

April 22, 2010

Ini semua gara-gara KAMU!!!

Di sebabkan KAMU..saya jadik begini..
Di sebabkan KAMU..saya masih di sini...
Di sebabkan KAMU...saya masih gagah...
Di sebabkan KAMU..saya masih bertahan sampai sekarang..
Ini semua adalah gara - gara KAMU!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------
Ape citer der???di sebabkan 'dia' ni aku xdapat tidur..memang aku sengaja pilih 'dia'..sebab aku nak suruh 'dia' teman aku study sampai pagi..AKAN TETAPI..tiba-tiba giler nak blogging pula...

tapi..aku xsalahkan 'dia' 100%..lagipun aku SUKA sangat kat 'dia'..hari-hari mesti nak 'dia'..setiap saat teringat kat 'dia' ni..hahaha

---------------------------------------

wooiii..ape yang kau bebel subuh-subuh ni der???siapakah 'dia' tu???siapakah KAMU TU???

v
v
v
v
v
v
v
v


gara- gara ni lah aku dapat berjaga sampai ke subuh..ni lah air penguat tenaga aku time final exam...mata aku masih xda tanda-tanda mengantuk lagi ni weyhh..
pukul berapa nak tidur aku pun xpasti...
sambil study sambil blogging!!!!!!!!
but dunt worry
nisbahnya
not
50:50
akan tetapi
70:30
ok kan???




2 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

haha duta p0werut neh XD

myazaraByong said...

huhu..
miss lolly ni mcm tau2 je