November 25, 2010

Segala urusan di hujung jari

Dah lama sebenarnya nak daftar cimb click..tapi, baru tadi daftar..jadik mudah sungguh urusan ku..xperlu nak g beratur or tunggu kat bank..bukannya pe..nak mudahkan aku bayar duit pinjaman Ptptn sebenarnya..

Tadi gak aku wat payment kat Butik Noraz..aku ada order sehelai blouse..ish2, abes lah klo akak aku tau .sory kak..sebab xleh nak kawal nafsu..huahua



2 comments:

Redbloodsnow said...

haaa...nk terjah blogshop dia ah. zie nih hantu on9 shopping gak...hehe

myazaraByong said...

huhuhu..
terjah jgn x terjah kak..!!

Iklan

November 25, 2010

Segala urusan di hujung jari

Dah lama sebenarnya nak daftar cimb click..tapi, baru tadi daftar..jadik mudah sungguh urusan ku..xperlu nak g beratur or tunggu kat bank..bukannya pe..nak mudahkan aku bayar duit pinjaman Ptptn sebenarnya..

Tadi gak aku wat payment kat Butik Noraz..aku ada order sehelai blouse..ish2, abes lah klo akak aku tau .sory kak..sebab xleh nak kawal nafsu..huahua



2 comments:

Redbloodsnow said...

haaa...nk terjah blogshop dia ah. zie nih hantu on9 shopping gak...hehe

myazaraByong said...

huhuhu..
terjah jgn x terjah kak..!!