November 28, 2010

Saya Tak puas!!!

Suppose entry ni di post malam tadi..di sebabkan internet sangat 'lampi'..so pagi ni baru bleh update..
Semalam petang g jalan2 kat Jusco, Seremban ngan kek leha..dia cakap dah lama x berjalan..so ape lagi..lets go!!plan asal nak g nilai ngn bf..tapi dia ada keje palk..terpaksa postpone next week..

Kat Jusco kan tengah ada sales..that y ramai giler orang + tengah musim cuti sekolah ni kan..nak carik parking bukan main susah lagi..kena round2 dulu baru dapat..

Beli pe je kan situ?Kak leha beli t-shirt n blouse..murah beb!!aku plak??hehehe. aku beli pakaian dalaman(malu lah) + cardigan scarlet (rm10 je)..huahua.

Lepas penat jalan2..jom gi melantak..!!aku belanja..huahuahua..tibe2 nak makan sizzling plak..so, ape lagi, klo dah mengidam tu turutkan sahaja..


aku :sizzling black pepper chicken noodle
kak leha : sizzling black pepper chicken rice


see??lincin beb..huhuhu..tapi, still xpuas..
nak makan sizzling black pepper chicken kuehteow plak..!!huahua


ada hati nak pakai chopstick gak..!!


ape yang ditemenungkan pun xtau




p/s : warghhh..saya x puas lagi!!lepas ni my bf jdik mangsa kena belanje plak..

1 comment:

~♥ iella ♥~ said...

szzlingggg...plinggg...! dah ada sepinggan atas meja..sedapnya tengokkk....

salam kenal,
http://fadthnwan.blogspot.com

Iklan

November 28, 2010

Saya Tak puas!!!

Suppose entry ni di post malam tadi..di sebabkan internet sangat 'lampi'..so pagi ni baru bleh update..
Semalam petang g jalan2 kat Jusco, Seremban ngan kek leha..dia cakap dah lama x berjalan..so ape lagi..lets go!!plan asal nak g nilai ngn bf..tapi dia ada keje palk..terpaksa postpone next week..

Kat Jusco kan tengah ada sales..that y ramai giler orang + tengah musim cuti sekolah ni kan..nak carik parking bukan main susah lagi..kena round2 dulu baru dapat..

Beli pe je kan situ?Kak leha beli t-shirt n blouse..murah beb!!aku plak??hehehe. aku beli pakaian dalaman(malu lah) + cardigan scarlet (rm10 je)..huahua.

Lepas penat jalan2..jom gi melantak..!!aku belanja..huahuahua..tibe2 nak makan sizzling plak..so, ape lagi, klo dah mengidam tu turutkan sahaja..


aku :sizzling black pepper chicken noodle
kak leha : sizzling black pepper chicken rice


see??lincin beb..huhuhu..tapi, still xpuas..
nak makan sizzling black pepper chicken kuehteow plak..!!huahua


ada hati nak pakai chopstick gak..!!


ape yang ditemenungkan pun xtau




p/s : warghhh..saya x puas lagi!!lepas ni my bf jdik mangsa kena belanje plak..

1 comments:

~♥ iella ♥~ said...

szzlingggg...plinggg...! dah ada sepinggan atas meja..sedapnya tengokkk....

salam kenal,
http://fadthnwan.blogspot.com