November 25, 2010

Saya mengaku 'saya silent reader'

Memang start wat blog ni, aku memang silent reader kat certain blog ni..selalu baca diorang punya entry..nak komen diorang n letak link blog aku macam segan je..yelah blog aku ni x seberapa nak di bandingkan ngan blog diorang ni kan..

Dan hari ni dalam sejarah aku mengaku yang aku memang silent reader..hahaha..giler ar statement tu..macam mane boleh nak mangaku ni weyh..??

I admit because of u..!!!wawawa

1.KAK ZIE MADINI..yang super cute!!!(adakah ini 1 ayat mengampu??)renung2kan la ye..Dah lame weyh aku keep reading this blog..since bru create blog ni..akak ni giler color merah n hitam..mostly brg dia colors tu..blog dia pun dia design color tu gak..cun abes!!akak ni pun dah bertunang..di jangka tahun depan bakal melansungkan perkahwinan dia bersama Encik tunang tercinta..En Tunang superb caring + romantic..
selalu wat surprise..gile jeles ni!!!kalau lah my bf macam En Tunang alangkah bahagianya kan..huahua..
semoga Kak Zie n En Tunang berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin

2. SEPET..dia ni pun quite comey..suka sangat baca dia punya blog sebab dia jenis selamba giler!!aku lebih suka baca blog macam dia ni..x suka yang skema2 sangat..her bf pun same sekepala ngn dia..sporting abes..!!kalau korang nak tau..adik beradik dia ramai yang blogger tegar..especially. Viruspadu + Ceeramoon..sepet ni ada blogshop gak..dia jual beg yang sangat trendy..kalau korang berminat, try la tgk kat sini..SEPET's SHOP








2 comments:

PinQib said...

kuikui.. belog sy x bace kr. hehe

myazaraByong said...

huhuhu..
dah singgah dh kat blog kamu!!

Iklan

November 25, 2010

Saya mengaku 'saya silent reader'

Memang start wat blog ni, aku memang silent reader kat certain blog ni..selalu baca diorang punya entry..nak komen diorang n letak link blog aku macam segan je..yelah blog aku ni x seberapa nak di bandingkan ngan blog diorang ni kan..

Dan hari ni dalam sejarah aku mengaku yang aku memang silent reader..hahaha..giler ar statement tu..macam mane boleh nak mangaku ni weyh..??

I admit because of u..!!!wawawa

1.KAK ZIE MADINI..yang super cute!!!(adakah ini 1 ayat mengampu??)renung2kan la ye..Dah lame weyh aku keep reading this blog..since bru create blog ni..akak ni giler color merah n hitam..mostly brg dia colors tu..blog dia pun dia design color tu gak..cun abes!!akak ni pun dah bertunang..di jangka tahun depan bakal melansungkan perkahwinan dia bersama Encik tunang tercinta..En Tunang superb caring + romantic..
selalu wat surprise..gile jeles ni!!!kalau lah my bf macam En Tunang alangkah bahagianya kan..huahua..
semoga Kak Zie n En Tunang berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin

2. SEPET..dia ni pun quite comey..suka sangat baca dia punya blog sebab dia jenis selamba giler!!aku lebih suka baca blog macam dia ni..x suka yang skema2 sangat..her bf pun same sekepala ngn dia..sporting abes..!!kalau korang nak tau..adik beradik dia ramai yang blogger tegar..especially. Viruspadu + Ceeramoon..sepet ni ada blogshop gak..dia jual beg yang sangat trendy..kalau korang berminat, try la tgk kat sini..SEPET's SHOP








2 comments:

PinQib said...

kuikui.. belog sy x bace kr. hehe

myazaraByong said...

huhuhu..
dah singgah dh kat blog kamu!!