August 09, 2011

Jam oh jam..!!


Semua jam-jam ni my sis beli kat Australia (my sis further study kat sana)
Dia cakap harga kat sana lebih berpatutan daripada kat Malaysia..
so, dia bagi idea nak jual jam2 yang dia beli..
Currently, jam-jam ni dah sold and booked..
so, layan kan aje la eh..
------------------------------------


Not for sale..!!
Its mine..my first birthday from my sis
hampir 3tahun dah..sangat2 berharga ok..!



FOSSIL
PRICE : RM220
Hak milik kekal my cousin (nieza zainal)..1st customer tu


DKNY
PRICE : RM200
its mine..hehehe..



D&G
PRICE : RM350
my friend dah booked for her engagement


DKNY with bracelet
PRICE : RM350
Booked
my bro in law ada tengok kat alamanda, jam sahaja without bracelet RM400++
So, berbaloi2 siapa yang beli dari my sis ni


D&G
Price : RM300 something..lupe plak, malas nak check kat fb
STILL AVAILABLE


FOSSIL (purple + brown)
Price : RM200
Sold


FOSSIL (blue + black)
PRICE : RM200
My sis bagi present kat niece


FOSSIL
RM200
SOLD


Designer Watch by MARC JACOBS
PRICE : RM400
Still AVAILABLE



FOSSIL for MEN
PRICE : RM300
STILL AVAILABLE




FOSSIL for MEN
PRICE : RM300
Booked
-------------------------------------------------
Next year on April, My sis dah belikan ticket to Aussie..
alhamdullillah...dapat jugak merasa pg melancong..
bleh la shopping barang -barang untuk hantaran nikah nanti..
sesiapa yang nak kirim jam pun bleh..tapi kena disertakan dengan cash la eh..
no money no talk..hehe



7 comments:

yaya | mohd said...

eheee..cantiknye jam2.
yaya pon giler jam..adehh..
tpi mmg kbiasaanye klu kt ovrseas jam murah2 n berptutan :)

Nor Kayangan said...

cntk2 la..leh xdpt free..huhuhu

myazaraByong said...

kan..kan..kan
meya xleh giler2 sgt ngan jam ni..nnt my sis bising..hehehe
sementara my sis study kat sane..dapat la merasa branded watch with affordable price..

Kakak myazaraByong said...

Boleh compare price dgn website nih:

http://www.bodying.my/fossil-watches-jr9438/watches/18306


Cari model-model jam kat blog ni dan tengok price yang di offer kat website tu. Harga lebih murah, kurang 50% lagi!

Saya giler jam juga! Oleh kerana nak melepaskan my addiction towards watches ni, saya pun beli lah jam2 ni. Bisnes suka2. Sebab tu jual murah2 je :)

dura said...

kalau nak kirim women wallet fossil boleh?

dura said...

kakak kepada mya ble ke nak kirim beg fossil..dah nak yes nih :)

rudz said...

Eh ni blog adik kak Su ke? Ha yela tu sbb ada rupa2 je. Hehe

Tgh nk cr jam nih tp kt M'sia jam mahal la. Yg jual online pn kebanyakannya mahal gak. Hukhuk. Tp kak Su jual murah lak ek. Beza btul dgn harga kt kedai sini. Mesti org yg jual mahal2 tu untung gile kan..

Iklan

August 09, 2011

Jam oh jam..!!


Semua jam-jam ni my sis beli kat Australia (my sis further study kat sana)
Dia cakap harga kat sana lebih berpatutan daripada kat Malaysia..
so, dia bagi idea nak jual jam2 yang dia beli..
Currently, jam-jam ni dah sold and booked..
so, layan kan aje la eh..
------------------------------------


Not for sale..!!
Its mine..my first birthday from my sis
hampir 3tahun dah..sangat2 berharga ok..!



FOSSIL
PRICE : RM220
Hak milik kekal my cousin (nieza zainal)..1st customer tu


DKNY
PRICE : RM200
its mine..hehehe..



D&G
PRICE : RM350
my friend dah booked for her engagement


DKNY with bracelet
PRICE : RM350
Booked
my bro in law ada tengok kat alamanda, jam sahaja without bracelet RM400++
So, berbaloi2 siapa yang beli dari my sis ni


D&G
Price : RM300 something..lupe plak, malas nak check kat fb
STILL AVAILABLE


FOSSIL (purple + brown)
Price : RM200
Sold


FOSSIL (blue + black)
PRICE : RM200
My sis bagi present kat niece


FOSSIL
RM200
SOLD


Designer Watch by MARC JACOBS
PRICE : RM400
Still AVAILABLE



FOSSIL for MEN
PRICE : RM300
STILL AVAILABLE




FOSSIL for MEN
PRICE : RM300
Booked
-------------------------------------------------
Next year on April, My sis dah belikan ticket to Aussie..
alhamdullillah...dapat jugak merasa pg melancong..
bleh la shopping barang -barang untuk hantaran nikah nanti..
sesiapa yang nak kirim jam pun bleh..tapi kena disertakan dengan cash la eh..
no money no talk..hehe



7 comments:

yaya | mohd said...

eheee..cantiknye jam2.
yaya pon giler jam..adehh..
tpi mmg kbiasaanye klu kt ovrseas jam murah2 n berptutan :)

Nor Kayangan said...

cntk2 la..leh xdpt free..huhuhu

myazaraByong said...

kan..kan..kan
meya xleh giler2 sgt ngan jam ni..nnt my sis bising..hehehe
sementara my sis study kat sane..dapat la merasa branded watch with affordable price..

Kakak myazaraByong said...

Boleh compare price dgn website nih:

http://www.bodying.my/fossil-watches-jr9438/watches/18306


Cari model-model jam kat blog ni dan tengok price yang di offer kat website tu. Harga lebih murah, kurang 50% lagi!

Saya giler jam juga! Oleh kerana nak melepaskan my addiction towards watches ni, saya pun beli lah jam2 ni. Bisnes suka2. Sebab tu jual murah2 je :)

dura said...

kalau nak kirim women wallet fossil boleh?

dura said...

kakak kepada mya ble ke nak kirim beg fossil..dah nak yes nih :)

rudz said...

Eh ni blog adik kak Su ke? Ha yela tu sbb ada rupa2 je. Hehe

Tgh nk cr jam nih tp kt M'sia jam mahal la. Yg jual online pn kebanyakannya mahal gak. Hukhuk. Tp kak Su jual murah lak ek. Beza btul dgn harga kt kedai sini. Mesti org yg jual mahal2 tu untung gile kan..