January 14, 2011

May Allah Bless You..Amin

My sis sekarang di timpa bencana banjir..aku tau pun kat facebook..dia ada update status n gambar2 banjir..tengok kat berita memang teruk keadaan banjir kat sane..kat mane?Brisbane Australia..aku sendiri xtau bile start banjir..sebab my sis xda call pun..bca kat status fb, dia ckp dia selamat..cume kekurangan bekalan makanan..risau jugak..yelah kalau negara sendiri ok lagi..ni kat tempat org..1st time plak tu..

Ni antara gambar2 yang my sis upload kat fb..


my sis




her stuffs


keadaan dlm umah dia



please pray for her k...
semoga keadaan kt sane kembali normal..Amin


1 comment:

PinQib said...

wah..
cool mesti sejok je banjir.
maklum lah dok luar negara ;0

http://momoelovepet.blogspot.com/2011/01/aku-la.html

Iklan

January 14, 2011

May Allah Bless You..Amin

My sis sekarang di timpa bencana banjir..aku tau pun kat facebook..dia ada update status n gambar2 banjir..tengok kat berita memang teruk keadaan banjir kat sane..kat mane?Brisbane Australia..aku sendiri xtau bile start banjir..sebab my sis xda call pun..bca kat status fb, dia ckp dia selamat..cume kekurangan bekalan makanan..risau jugak..yelah kalau negara sendiri ok lagi..ni kat tempat org..1st time plak tu..

Ni antara gambar2 yang my sis upload kat fb..


my sis




her stuffs


keadaan dlm umah dia



please pray for her k...
semoga keadaan kt sane kembali normal..Amin


1 comments:

PinQib said...

wah..
cool mesti sejok je banjir.
maklum lah dok luar negara ;0

http://momoelovepet.blogspot.com/2011/01/aku-la.html