January 22, 2011

Ketinggalan zaman : part 1

Supposedly, this entry should be post a month ago (hehe. padahal x da la lame sangat kan)..bukannya pe, line kat umah ni sangat la lampi kalau nak ber'blogging..kalau ber 'fbing or chatting ok je..but, for blogging sangat la hampeh..kena refresh je..

A month ago..


Seminggu lebih lepas mak aku kuar hospital..kami sekeluarga g umah my sis (kak nora) kat Bandar Seri Putra - tempat di mana sepatutnya aku melangsungkan pertunangan..wawa..tapi apekan daya..kita hanya merancang selebihnya Tuhan yang menentukan..kalau ada sesiapa yang miss my story..feel free read d older post k..

Ni dikirakan holiday for my family la..my sis balik Malaysia..dia cuti 3 minggu..so, dia beria suruh kami sekeluarga berkumpul umah baru dia..di sebabkan keta x muat (coz my nieces badan besar2 compare ngan ucu dia ni,,huahua), so aku terpaksa naik bus k..sorang2 k..sedey..sob..sob..dan aku jugak yang orang terakhir sampai,..lagi lah sedey..kalau lah tau jadik macam ni, baik terus g kl dating ngan EN.Tunang..(gurau je)



incomplete family members..



My nephews 


tolong tanam bunga2 an



main jenga..syok!!

2 comments:

Iklan

January 22, 2011

Ketinggalan zaman : part 1

Supposedly, this entry should be post a month ago (hehe. padahal x da la lame sangat kan)..bukannya pe, line kat umah ni sangat la lampi kalau nak ber'blogging..kalau ber 'fbing or chatting ok je..but, for blogging sangat la hampeh..kena refresh je..

A month ago..


Seminggu lebih lepas mak aku kuar hospital..kami sekeluarga g umah my sis (kak nora) kat Bandar Seri Putra - tempat di mana sepatutnya aku melangsungkan pertunangan..wawa..tapi apekan daya..kita hanya merancang selebihnya Tuhan yang menentukan..kalau ada sesiapa yang miss my story..feel free read d older post k..

Ni dikirakan holiday for my family la..my sis balik Malaysia..dia cuti 3 minggu..so, dia beria suruh kami sekeluarga berkumpul umah baru dia..di sebabkan keta x muat (coz my nieces badan besar2 compare ngan ucu dia ni,,huahua), so aku terpaksa naik bus k..sorang2 k..sedey..sob..sob..dan aku jugak yang orang terakhir sampai,..lagi lah sedey..kalau lah tau jadik macam ni, baik terus g kl dating ngan EN.Tunang..(gurau je)



incomplete family members..



My nephews 


tolong tanam bunga2 an



main jenga..syok!!

2 comments:

PinQib said...

lama x main jengaaaa!!!!

|How to have a MIXED baby?|

KRL kaprileader said...

nak jenga!!!!!!!!! tidak!!!!